Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead by april Songtekst: as a butterfly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead by april - as a butterfly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as a butterfly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead by april! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead by april en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as a butterfly .

Origineel

No, I just refuse to believe my eyes In front of me something I can't recognize You stood beside me all my life The heart machines are ticking I can hear the life support pumping The line between life and death Doesn't become any clearer than this Cover with an oxygen mask These words will be his last With the energy he's got left He turns to me and says I can not stand by you Till the end of the world Like I said I would do No, I wont be able to Help you carry the weight Of the world my time has come Silent as a butterfly I'll be flying beside you Watching above you Silent as a butterfly All of a sudden I've lost my strength Isn't it scary how things can change It made an instant just like that Whenever I have questions You always have the answers You told me about life and the Importance of being yourself What you are, you value honesty How not to lose grip of reality With both your feet on the ground I can not stand by you Till the end of the world Like I said I would do No, I wont be able to Help you carry the weight Of the world my time has come Silent as a butterfly I'll be flying beside you Watching above you Silent as a butterfly. You weren't supposed to see Me like this and I'm sorry I would say it's not true But I will see you soon Far away I can not stand by you Till the end of the world Like I said I would do No, I wont be able to Help you carry the weight Of the world my time has come Silent as a butterfly I'll be flying beside you Watching above you Silent as a butterfly.

 

Vertaling

Nee, ik weiger gewoon mijn ogen te geloven Voor me iets wat ik niet kan herkennen Je stond mijn hele leven naast me De hartmachines tikken Ik kan de life support horen pompen De lijn tussen leven en dood wordt niet duidelijker dan dit Bedek met een zuurstofmasker Deze woorden zullen zijn laatste zijn Met de energie die hij nog heeft Wendt hij zich tot mij en zegt Ik kan je niet bijstaan Tot het einde van de wereld Zoals ik zei dat ik zou doen Nee, dat zal ik niet kunnen Je helpen het gewicht te dragen Van de wereld mijn tijd is gekomen Stil als een vlinder Ik zal naast je vliegen boven je wakend Zo stil als een vlinder Plotseling heb ik mijn kracht verloren Is het niet eng hoe dingen kunnen veranderen Het gebeurde in een oogwenk Wanneer ik vragen heb Jij hebt altijd de antwoorden Je vertelde me over het leven en het belang van jezelf zijn Wat je bent, je waardeert eerlijkheid Hoe je de grip op de realiteit niet verliest Met je beide voeten op de grond Ik kan je niet bijstaan Tot het einde van de wereld Zoals ik zei dat ik zou doen Nee, dat zal ik niet kunnen Je helpen het gewicht te dragen Van de wereld mijn tijd is gekomen Stil als een vlinder Ik zal naast je vliegen boven je wakend Stil als een vlinder. Het was niet de bedoeling dat je me zo te zien en het spijt me Ik zou zeggen dat het niet waar is Maar Ik zal je spoedig zien Ver weg Ik kan je niet bijstaan Tot het einde van de wereld Zoals ik zei dat ik zou doen Nee, dat zal ik niet kunnen Je helpen het gewicht te dragen Van de wereld mijn tijd is gekomen Stil als een vlinder Ik zal naast je vliegen boven je wakend Zo stil als een vlinder.