Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead by sunrise Songtekst: in the darkness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead by sunrise - in the darkness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the darkness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead by sunrise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead by sunrise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the darkness .

Origineel

I want to cut through my skin And pull you within My heart burns like the sun As our flesh bes one In the darkness, my heart aches at the sight of you Trembles and quakes within sight of you In the darkness Our bodies burning, tides are turning, somehow stopping time What is bing of my heart and mind? In the darkness, all that you want from me, is all I have to give In the darkness,ing so easily, learning how to live In the darkness, all that you want from me, is all I have to give In the darkness,ing so easily, learning how to live I will surrender my sin And give you control Make me a martyr for love Till the habits abide In the darkness, my heart aches at the sight of you Trembles and quakes within sight of you In the darkness Our bodies burning, tides are turning, somehow stopping time What is bing of my heart and mind? In the darkness, all that you want from me, is all I have to give In the darkness,ing so easily, learning how to live In the darkness, all that you want from me, is all I have to give In the darkness,ing so easily, learning how to live In the darkness, all that you want from me, is all I have to give In the darkness,ing so easily, learning how to live In the darkness, all that you want from me, is all I have to give In the darkness,ing so easily, learning how to live

 

Vertaling

Ik wil door mijn huid snijden En trek je naar binnen Mijn hart brandt als de zon Als ons vlees naast één In de duisternis doet mijn hart pijn bij het zien van jou Beven en beven in het zicht van jou In de duisternis Ons lichaam brandt, getijden keren, stoppen op de een of andere manier de tijd Wat is mijn hart en geest? In de duisternis is alles wat je van me wilt, alles wat ik te geven heb In de duisternis, zo gemakkelijk ingrijpend, leren leven In de duisternis is alles wat je van me wilt, alles wat ik te geven heb In de duisternis, zo gemakkelijk ingrijpend, leren leven Ik zal mijn zonde opgeven En geef je controle Maak me een martelaar voor liefde Tot de gewoonten blijven bestaan In de duisternis doet mijn hart pijn bij het zien van jou Beven en beven in het zicht van jou In de duisternis Ons lichaam brandt, getijden keren, stoppen op de een of andere manier de tijd Wat is mijn hart en geest? In de duisternis is alles wat je van me wilt, alles wat ik te geven heb In de duisternis, zo gemakkelijk ingrijpend, leren leven In de duisternis is alles wat je van me wilt, alles wat ik te geven heb In de duisternis, zo gemakkelijk ingrijpend, leren leven In de duisternis is alles wat je van me wilt, alles wat ik te geven heb In de duisternis, zo gemakkelijk ingrijpend, leren leven In de duisternis is alles wat je van me wilt, alles wat ik te geven heb In de duisternis, zo gemakkelijk ingrijpend, leren leven