Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead by sunrise Songtekst: too late

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead by sunrise - too late ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too late? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead by sunrise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead by sunrise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too late .

Origineel

It's cold and dark I think I'm going insane The end ising, it's true I'm all alone and I'm screaming your name It seems that's all I can do But it's too late to turn back now It's too loud to hear the sound I'm so lost, I can't be found It's too late to turn back now It's hard to focus when your life is a blur (life is a blur) It's hard to see the truth How can I move on when there's so much to learn And every roades back to you But it's too late to turn back now It's too loud to hear the sound I'm so lost, I can't be found It's too late to turn back now But it's too late to turn back now It's too loud to hear the sound I'm so lost, I can't be found It's too late to turn back now, now I'm so lost, I cannot be found It's too late to turn back now

 

Vertaling

Het is koud en donker Ik denk dat ik gek word Het einde is, het is waar Ik ben helemaal alleen en ik schreeuw je naam Het lijkt erop dat dat alles is wat ik kan doen Maar het is te laat om nu terug te keren Het is te hard om het geluid te horen Ik ben zo verdwaald dat ik niet gevonden kan worden Het is te laat om nu terug te keren Het is moeilijk om je te concentreren als je leven een waas is (het leven is een waas) Het is moeilijk om de waarheid te zien Hoe kan ik verder gaan als er zoveel te leren valt En elke weg keert terug naar jou Maar het is te laat om nu terug te keren Het is te hard om het geluid te horen Ik ben zo verdwaald dat ik niet gevonden kan worden Het is te laat om nu terug te keren Maar het is te laat om nu terug te keren Het is te hard om het geluid te horen Ik ben zo verdwaald dat ik niet gevonden kan worden Het is te laat om nu terug te keren Ik ben zo verdwaald dat ik niet gevonden kan worden Het is te laat om nu terug te keren