Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead flowers Songtekst: so low

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead flowers - so low ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so low? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead flowers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead flowers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so low .

Origineel

Take a seat boy you're acting like julio I will be there laughing yeah just for show Don't it feel so low, don't it feel so? Full moon fever makes you feel incredible No one home dear? not at least logical Don't it feel so low, with no place to go, don't it feel so low? I cut you once I cut you with me I cut you once I cut you with me Let it spin yeah round your head and round again So she broke your heart boy all that's fat is now so thin Don't it feel so low, with no place to go, don't it feel so low?

 

Vertaling

Ga zitten, je gedraagt ??je als julio Ik zal daar lachen, ja alleen voor de show Voelt het niet zo laag, voelt het niet zo? Volle maan koorts geeft je een ongelooflijk gevoel Niemand thuis schat? niet op zijn minst logisch Voelt het niet zo laag, zonder plaats om naartoe te gaan, voelt het niet zo laag? Ik heb je gesneden zodra ik je met mij heb gesneden Ik heb je gesneden zodra ik je met mij heb gesneden Laat het rond je hoofd draaien en weer rond Dus ze brak je hart, jongen, al dat vet is nu zo dun Voelt het niet zo laag, zonder plaats om naartoe te gaan, voelt het niet zo laag?