Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead letter circus Songtekst: the drum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead letter circus - the drum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the drum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead letter circus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead letter circus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the drum .

Origineel

I can't say there's many things here I would hold onto, take me back I can't say I've felt many things here Yet that words can't describe Lately I've felt nothing I would Claim as profound, just alright What if I'm not interested in what we find? I can't say there's anything here Now to hold onto, take me back I can't say I feel anything here now That words can't describe This city is alive, help me to try start over I can change my ways, it's burning up my eyes Help me to try start over, I can change my ways I could say I fear many things here I should hold onto, pull me back I could say there's so many things here Yet to learn, to define, it's burning up my eyes I push the hand away, I'm not interested this time I think it's a mistake even if I want it I know that I can change, feels different to me now We're close enough now go, let's bring an end to this

 

Vertaling

Ik kan niet zeggen dat er hier veel dingen zijn Ik zou vasthouden, me terugbrengen Ik kan niet zeggen dat ik hier veel dingen heb gevoeld Toch kunnen die woorden niet beschrijven Ik heb de laatste tijd niets gevoeld Claim als diepgaand, oké Wat als ik niet geïnteresseerd ben in wat we vinden? Ik kan niet zeggen dat er hier iets is Om me vast te houden, breng me terug Ik kan nu niet zeggen dat ik hier iets voel Die woorden kunnen niet beschrijven Deze stad leeft, help me om opnieuw te beginnen Ik kan mijn manieren veranderen, het brandt mijn ogen Help me om opnieuw te beginnen, ik kan mijn manieren veranderen Ik zou kunnen zeggen dat ik hier veel dingen vrees Ik moet vasthouden, me terugtrekken Ik zou kunnen zeggen dat er hier zoveel dingen zijn Maar om te leren, te definiëren, branden mijn ogen op Ik duw de hand weg, deze keer ben ik niet geïnteresseerd Ik denk dat het een vergissing is, zelfs als ik het wil Ik weet dat ik kan veranderen, ik voel me nu anders We zijn nu dichtbij genoeg, laten we hier een einde aan maken