Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead or alive Songtekst: gone 2 long

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead or alive - gone 2 long ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gone 2 long? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead or alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead or alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gone 2 long .

Origineel

I can't believe You would turn your back on me Thought you'd be mine eternally But you proved me wrong Party in the street Rockin' to the beat (Party, party) That's the last time I saw you Photographs, a goodbye note "See you 'round" was all you wrote Something's dying here Between you and me You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin' on forever We should be together You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin' on forever We should be together (We should be together) I believed in us Love like this was meant to be And now you leave me here alone Your heart was my home Shining in the crowd Standing tall and proud (Shining, shining) Tell me, what did I do wrong? Photographs, a goodbye note "See you 'round" was all you wrote Something's dying here Between you and me You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin' on forever, no We should be together You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin' on forever, no We should be together You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin' on forever, no We should be together (right now) You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin, on forever (hangin' on) We should be together What you gonna do when you're by yourself All alone at night when you call my name And want me back again I'lle back again, whoa What you gonna do when you miss my lips And my tender kiss, will it make you trip? Whoa, will it make you trip? You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hanging on forever (You're makin' me cry again) We should be together (I'm not gonna die again) You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hanging on forever (You're makin' me cry again) We should be together (I'm not gonna die again) You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hanging on forever (You're makin' me cry again) We should be together (I'm not gonna die again) Forever, forever, together You've been gone 2 long, gone 2 long And I just can't keep hangin' on We should be together There's a party in the street And you're rockin' to the beat That's the last time I saw you There's a party in the street And you're rockin' to the beat That's the last time I saw you There's a party in the street And you're rockin' to the beat That's the last time I saw you

 

Vertaling

Ik kan het niet geloven Je zou me de rug toekeren Ik dacht dat je voor altijd van mij zou zijn Maar je hebt me ongelijk bewezen Feest op straat Rocken op het ritme (Feest feest) Dat is de laatste keer dat ik je zag Foto's, vaarwel 'Tot ziens' was alles wat je schreef Er gaat hier iets dood Tussen jou en mij Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet eeuwig blijven hangen We zouden samen moeten zijn Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet eeuwig blijven hangen We zouden samen moeten zijn (We zouden samen moeten zijn) Ik geloofde in ons Liefde zoals deze bedoeld was En nu laat je me hier alleen achter Je hart was mijn thuis Stralend in de menigte Lang en trots (Glanzend, glanzend) Vertel me, wat heb ik verkeerd gedaan? Foto's, vaarwel 'Tot ziens' was alles wat je schreef Er gaat hier iets dood Tussen jou en mij Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet eeuwig blijven hangen, nee We zouden samen moeten zijn Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet eeuwig blijven hangen, nee We zouden samen moeten zijn Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet eeuwig blijven hangen, nee We zouden samen moeten zijn (nu) Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet blijven hangen, voor altijd (blijven hangen) We zouden samen moeten zijn Wat je gaat doen als je alleen bent Helemaal alleen 's nachts als je mijn naam roept En wil me weer terug Ik kom weer terug, whoa Wat ga je doen als je mijn lippen mist En mijn tedere kus, zal het je laten struikelen? Whoa, zal het je laten struikelen? Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan het gewoon niet eeuwig volhouden (Je maakt me weer aan het huilen) We zouden samen moeten zijn (Ik ga niet weer dood) Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan het gewoon niet eeuwig volhouden (Je maakt me weer aan het huilen) We zouden samen moeten zijn (Ik ga niet weer dood) Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan het gewoon niet eeuwig volhouden (Je maakt me weer aan het huilen) We zouden samen moeten zijn (Ik ga niet weer dood) Voor altijd, voor altijd samen Je bent 2 lang weg geweest, 2 lang weg En ik kan gewoon niet blijven volhouden We zouden samen moeten zijn Er is een feestje op straat En je rockt op het ritme Dat is de laatste keer dat ik je zag Er is een feestje op straat En je rockt op het ritme Dat is de laatste keer dat ik je zag Er is een feestje op straat En je rockt op het ritme Dat is de laatste keer dat ik je zag