Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead or alive Songtekst: lovere back to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead or alive - lovere back to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovere back to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead or alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead or alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovere back to me .

Origineel

Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down I've been lyin' here so lonely I've been wishin' you would telephone me Oh, I just can't lose this desperation Won't you bring around a new sensation Baby, you got lots of energy, yeah Gonna give that energy to me, yeah Tell you, we could have a real good time, yeah Baby, I can make you mine, oh mine, yeah Oh yeah, oh yeah Lover,e back to me You don't have to knock on my door No Lover,e back to me Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down Baby, all I feel is desperation And it's not a very nice sensation I've been wishin' you would telephone me I've been lyin' here, oh oh, so lonely Baby, we could have a real good time, yeah Tell you, I can make you mine, all mine, yeah Baby, you got lots of energy, yeah Baby, give that energy to me, yeah Oh yeah, oh yeah Lover,e back to me You don't have to knock on my door No Lover,e back to me Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down Lover,e back to me (Oh) You don't have to knock on my door No Lover,e back to me Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down I hear you knockin', won't you run on in (Oh) I hear you knockin',e back where you've been I hear you knockin', won't you run on in (Oh) I hear you knockin',e back where you've been Lover,e back to me You don't have to knock on my door No Lover,e back to me Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down Lover,e back to me You don't have to knock on my door No Lover,e back to me Kick it right down Kick it right down Kick it right down Right down Lover,e back to me You don't have to knock on my door No

 

Vertaling

Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Ik heb hier zo eenzaam gelogen Ik wou dat je me zou bellen Oh, ik kan deze wanhoop gewoon niet verliezen Breng je geen nieuwe sensatie Baby, je hebt veel energie, ja Geef me die energie, ja Zeg je, we kunnen het heel goed hebben, ja Baby, ik kan je de mijne maken, oh de mijne, ja Oh ja, oh ja Lover, e terug naar mij Je hoeft niet op mijn deur te kloppen Nee Lover, e terug naar mij Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Baby, alles wat ik voel is wanhoop En het is geen erg leuke sensatie Ik wou dat je me zou bellen Ik heb hier gelogen, oh oh, zo eenzaam Schat, we kunnen ons heel goed vermaken, ja Zeg je, ik kan je de mijne maken, helemaal van mij, ja Baby, je hebt veel energie, ja Baby, geef me die energie, ja Oh ja, oh ja Lover, e terug naar mij Je hoeft niet op mijn deur te kloppen Nee Lover, e terug naar mij Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Lover, e terug naar mij (Oh) Je hoeft niet op mijn deur te kloppen Nee Lover, e terug naar mij Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Ik hoor je kloppen, wil je niet rennen (Oh) Ik hoor je kloppen, e terug waar je bent geweest Ik hoor je kloppen, wil je niet rennen (Oh) Ik hoor je kloppen, e terug waar je bent geweest Lover, e terug naar mij Je hoeft niet op mijn deur te kloppen Nee Lover, e terug naar mij Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Lover, e terug naar mij Je hoeft niet op mijn deur te kloppen Nee Lover, e terug naar mij Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Schop het recht naar beneden Recht naar beneden Lover, e terug naar mij Je hoeft niet op mijn deur te kloppen Nee