Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead or alive Songtekst: you spin me round like a record

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead or alive - you spin me round like a record ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you spin me round like a record? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead or alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead or alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you spin me round like a record .

Origineel

If I, I get to know your name Well if I, could trace your private number, baby All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms I want some, want some I set my sights on you (and no one else will do) And I, I've got to have my way now, baby All I know is that to me You look like you're having fun Open up your lovin' arms Watch out here Ie You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round I got to be your friend now, baby And I would like to move in just a little bit closer All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms Watch out, here Ie You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round I want your love I want your love All I know is that to me You look like you're lots of fun Open up your lovin' arms Watch out, here Ie You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round round round

 

Vertaling

Als ik je naam leer kennen Als ik je privé-nummer kon traceren, schat Alles wat ik weet is dat voor mij Je ziet eruit alsof je heel leuk bent Open je liefdevolle armen Ik wil wat, wil wat Ik richt mijn blik op jou (en niemand anders zal het doen) En ik moet nu mijn zin krijgen, schat Alles wat ik weet is dat voor mij Je ziet eruit alsof je plezier hebt Open je liefdevolle armen Kijk hier uit, dat wil zeggen Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Ik moet nu je vriend zijn, schat En ik zou nog een klein beetje dichterbij willen komen Alles wat ik weet is dat voor mij Je ziet eruit alsof je heel leuk bent Open je liefdevolle armen Pas op, hier dus Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Ik wil jouw liefde Ik wil jouw liefde Alles wat ik weet is dat voor mij Je ziet eruit alsof je heel leuk bent Open je liefdevolle armen Pas op, hier dus Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde Je draait me rond, schat Rond als een record, schat Rechts ronde ronde ronde