Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead soul tribe Songtekst: powertrip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead soul tribe - powertrip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van powertrip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead soul tribe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead soul tribe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals powertrip .

Origineel

I am electric heroin I m your silent scream I am the pill They use to fill Your suicide machine Only for you Only for you I am a digital circus freak My fifteen minute fame I am the nail Pushed through the cross Against your mortal frame Only for you Only for you Powertrip with me Powertrip with me Powertrip with me I am a corporate Jesus freak Forced down to my knees Best that I believe in God Does God believe in me Powertrip with me

 

Vertaling

Ik ben elektrische heroïne Ik ben je stille schreeuw Ik ben de pil Die ze gebruiken om Jouw zelfmoordmachine Alleen voor jou Alleen voor jou Ik ben een digitale circus freak Mijn vijftien minuten roem Ik ben de spijker Door het kruis geduwd Tegen jouw sterfelijke frame Alleen voor jou Alleen voor jou Powertrip met mij Reis met mij Powertrip met mij Ik ben een collectieve Jezus freak Gedwongen op mijn knieën Best dat ik in God geloof Gelooft God in mij Powertrip met mij