Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dead soul tribe Songtekst: wings of faith

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dead soul tribe - wings of faith ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wings of faith? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dead soul tribe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dead soul tribe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wings of faith .

Origineel

We're flying on the wings of faith We're flying on the wings of faith Don't let me down Don't let me down We're gliding on the winds of change We're gliding on the winds of change We're flying on a daydream The world is not what it seems Cause nothing ever stays the same Don't let me down Don't let me down We're gliding on the winds of change Don't let me down Don't let me down I want to hear you call my name

 

Vertaling

We vliegen op de vleugels van het geloof We vliegen op de vleugels van het geloof Laat me niet in de steek Laat me niet in de steek We glijden op de wind van verandering We glijden op de wind van verandering We vliegen op een dagdroom The world is not what it seems Cause nothing ever stays the same Laat me niet in de steek Don't let me down We glijden op de winden der verandering Don't let me down Don't let me down Ik wil je mijn naam horen roepen