Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deadsy Songtekst: the elements

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deadsy - the elements ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the elements? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deadsy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deadsy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the elements .

Origineel

Through the mind we flee to space As the shadows choose the place Though afraid, my sleeper must awake So I've used up all and left this time Station Towards where we're falling Faces Glowing blue eyes upon me Waste us Or make us slaves till death like upon me Or turn around and fake they're proud I've found my true calling Well beyond the mortal plane Lies the place where one's life can be exchanged No more conscience, no more pain The now, the past, the future stay the same Station Towards where we're falling Faces Glowing blue eyes upon me Waste us Or make us slaves till death like upon me Or show the world exist without the day While the tall one tries convincing us to stay

 

Vertaling

Door de geest vluchten we naar de ruimte Zoals de schaduwen de plaats kiezen Hoewel bang, moet mijn slaper ontwaken Dus heb ik alles opgebruikt en deze tijd verlaten Station Naar waar we vallen Gezichten Gloeiende blauwe ogen op mij Verspil ons Of maak ons slaven tot de dood zoals op mij Of zich omdraaien en doen alsof ze trots zijn Ik heb mijn ware roeping gevonden Ver voorbij het sterfelijke vlak ligt de plek waar iemands leven kan worden verwisseld Geen geweten meer, geen pijn meer. Het nu, het verleden, de toekomst blijven hetzelfde Station Naar waar we vallen Gezichten Gloeiende blauwe ogen op mij Verspillen ons Of maak ons slaven tot de dood zoals op mij Of laat zien dat de wereld bestaat zonder de dag Terwijl de lange ons probeert te overtuigen om te blijven