Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Deamn Songtekst: Give Me Your Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Deamn - Give Me Your Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Give Me Your Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Deamn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Deamn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Give Me Your Love .

Origineel

We get lost, we can get high You got me gone, I feel alive Anywhere, anyway I will love you We rule the world, just you and I Dont let me down, we walk the line When everything's gone wrong I take a shot for you Give me your Love Keep me close Never let you go Give me your Love Keep me close Never let you go Give me your love

 

Vertaling

We gaan verloren, we kunnen hoog worden Je bent me weg, ik voel me levend Hoe dan ook, hoe dan ook ik zal van je houden Wij regeren de wereld, alleen jij en ik Laat me niet los, we lopen de lijn Als alles verkeerd is gegaan Ik maak een schot voor jou Geef mij jouw liefde Hou me dicht Je nooit laten gaan Geef mij jouw liefde Hou me dicht Je nooit laten gaan Geef mij jouw liefde