Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: about a quarter to nine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - about a quarter to nine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van about a quarter to nine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals about a quarter to nine .

Origineel

The stars are gonna twinkle and shine This evening about a quarter to nine My loving arms are gonna tenderly twine twee twee twine Around you around a quarter to nine I know I won't be late 'cause at half past eight I'm gonna hurry there I'll be waiting where the lane begins Waiting for you on needles and pins And then the world is gonna be mine oh all mine This evening about a quarter to nine Then the world is gonna be mine This evening about a quarter to nine

 

Vertaling

De sterren gaan fonkelen en stralen Vanavond om kwart voor negen Mijn liefdevolle armen gaan teder twee twee touwen Om je rond kwart voor negen Ik weet dat ik niet te laat kom, want om half negen Ik ga me daar haasten Ik wacht waar de baan begint Ik wacht op je met naalden en spelden En dan wordt de wereld van mij, oh helemaal van mij Vanavond om kwart voor negen Dan wordt de wereld van mij Vanavond om kwart voor negen