Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: angel baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - angel baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel baby .

Origineel

(Angel baby you're mine forever) (Angel baby, you angel baby you) Who is the dream who starts me dreaming Angel baby Then keeps me worrying and schemeing You, angel baby, you Who starts me walking 'round in clover Angel baby Then flips my crazy heart right over You, angel baby, you Who is the chick I would pick as the absolutely perfect miss for me to kiss Who is the girl who can curl me around her finger when we kiss again Who can imagine what I'd give for Angel baby Just for the chance to love and live for You, angel baby, you (Angel baby) you're mine forever (Angel baby) you, angel baby, you (Who is the chick he would pick as the absolutely perfect miss for him to kiss) (Who is the girl who can twirl him around her little finger when they kiss again)

 

Vertaling

(Angel schat je bent voor altijd van mij) (Angel baby, jij engel baby jij) Wie is de droom die me aan het dromen maakt Angel baby Dan maak ik me zorgen en plan ik Jij, engel schat, jij Wie laat me rondlopen in klaver Angel baby Dan draait mijn gekke hart zich om Jij, engel schat, jij Wie is de meid die ik zou kiezen als de absoluut perfecte miss voor mij om te zoenen Wie is het meisje dat me om haar vinger kan krullen als we weer kussen Wie kan zich voorstellen wat ik voor Angel baby zou geven Gewoon voor de kans om lief te hebben en voor te leven Jij, engel schat, jij (Angel baby) je bent voor altijd van mij (Angel baby) jij, engel baby, jij (Wie is het kuiken dat hij zou kiezen als de absoluut perfecte miss om hem te kussen) (Wie is het meisje dat hem om haar pink kan draaien als ze weer kussen)