Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: any man who loves his mother

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - any man who loves his mother ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van any man who loves his mother? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals any man who loves his mother .

Origineel

Any man who loves his mother Is man enough for me Brightening her hours, sending her flowers Though it's no anniversary Many men want fame and fortune It's gold they love to see But I say a man who loves his mother Is man enough for me Many men loves dogs and kittens and pet them constantly Show me a man who loves his mother As much as she wants to be And I'll show you a man who's a lot like me

 

Vertaling

Elke man die van zijn moeder houdt is man genoeg voor mij Haar uren opvrolijken, haar bloemen sturen Al is het geen verjaardag Veel mannen willen roem en rijkdom Het is goud wat ze graag zien Maar ik zeg dat een man die van zijn moeder houdt Is man genoeg voor mij Veel mannen houden van honden en kittens en aaien ze constant Toon me een man die van zijn moeder houdt Zoveel als ze wil zijn En ik zal je een man tonen die veel op mij lijkt