Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: as you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - as you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as you are .

Origineel

As you are my love As you are my love Say you'll always be Though the years go by My heart will ever sigh You're the love for me Dearest always be as you are to me You're my guiding star What you are to me my love you'll ever be Though you're near or far It's so clear to me Why you're so dear to me As you are as you are What you are to me my love you'll ever be Though you're near or far It's so clear to me

 

Vertaling

Zoals jij mijn liefde bent Zoals jij mijn liefde bent Zeg dat je er altijd zult zijn Hoewel de jaren verstrijken Mijn hart zal ooit zuchten Jij bent de liefde voor mij Liefste, wees altijd zoals je voor mij bent Jij bent mijn leidende ster Wat je voor mij bent, mijn liefde die je ooit zult zijn Hoewel je dichtbij of ver weg bent Het is me zo duidelijk Waarom je me zo dierbaar bent Zoals je bent zoals je bent Wat je voor mij bent, mijn liefde die je ooit zult zijn Hoewel je dichtbij of ver weg bent Het is me zo duidelijk