Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: baby face

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - baby face ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby face? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby face .

Origineel

I never knew why I loved you so much Maybe it's the way you look at me When you get up in the morning I didn't need a shove, I just fell in love With your little baby face, oh yeah Baby face You got the prettiest little baby face There isn't another one to take your place Baby face You got my heart a jumpin' You sure have started something Baby face I'm up in heaven when I'm in your firm embrace I didn't need a shove 'coz I just fell in love With your pretty little baby face You got my heart a jumpin' You sure have started something Baby face I'm up in heaven when I'm in your firm embrace I didn't need a shove, I just fell in love With your pretty little baby face Pretty little baby face, pretty little baby face

 

Vertaling

Ik heb nooit geweten waarom ik zoveel van je hield. Misschien is het de manier waarop je naar me kijkt Als je 's morgens opstaat Ik had geen duw nodig, ik werd gewoon verliefd With your little baby face, oh yeah Baby face Je hebt het mooiste kleine babygezichtje There isn't another one to take your place Baby face You got my heart a jumpin' Je hebt zeker iets in gang gezet Baby face Ik ben in de hemel als ik in jouw stevige omhelzing ben Ik had geen duw nodig, want ik werd gewoon verliefd With your pretty little baby face You got my heart a jumpin' You sure have started something Baby face Ik ben in de hemel als ik in je stevige omhelzing ben Ik had geen duwtje nodig, ik werd gewoon verliefd With your pretty little baby face Mooi klein babygezichtje, mooi klein babygezichtje