Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: baby won t you pleasee home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - baby won t you pleasee home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby won t you pleasee home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby won t you pleasee home .

Origineel

Baby, won't you pleasee home Cause your daddy's all alone I have tried in vain Never no more to call your name When you left, you broke my heart Because I never thought we'd part Every hour in the day you'll hear me say Oh, babye home Baby won't you pleasee home Cause your daddy's all alone I have tried in vain Never no more to speak your name When you left, you broke my heart Because I never thought we'd part Every hour in the day you'll hear me say Oh baby, yeah baby,e on home

 

Vertaling

Baby, wil je alsjeblieft niet naar huis Omdat je vader helemaal alleen is Ik heb tevergeefs geprobeerd Nooit meer om je naam te noemen Toen je wegging, brak je mijn hart Omdat ik nooit had gedacht dat we zouden scheiden Elk uur van de dag hoor je me zeggen Oh, schat thuis Schatje, wil je niet naar huis gaan Omdat je vader helemaal alleen is Ik heb tevergeefs geprobeerd Nooit meer om je naam uit te spreken Toen je wegging, brak je mijn hart Omdat ik nooit had gedacht dat we zouden scheiden Elk uur van de dag hoor je me zeggen Oh schat, ja schat, e thuis