Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals home .

Origineel

When shadows fall and leaves whisper the day is ending My thoughts are ever wandering home When crickets call my heart is forever yearning Once more to be returning When the hills can see the settin' sun Stars begin to spark one by one Nights covers all and though fortune may forsake me Sweet dream will ever take me home Nights covers all and though fortune may forsake me Sweet dream will ever take me home...

 

Vertaling

Als schaduwen vallen en bladeren fluisteren dat de dag eindigt Mijn gedachten dwalen altijd naar huis Als krekels roepen verlangt mijn hart voor altijd om weer terug te keren Als de heuvels de zon zien ondergaan Sterren beginnen te vonk één voor één Nachten bedekken alles en hoewel het geluk me in de steek laat Een zoete droom zal me ooit naar huis brengen De nacht bedekt alles en hoewel het geluk me in de steek laat Een zoete droom zal me ooit naar huis brengen...