Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i can give you what you want now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i can give you what you want now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can give you what you want now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can give you what you want now .

Origineel

I can give you what you want now if you still want what I could give I can give the love you want now your love is all I need to live I can give you what you want now loneliness has made me see I can give you what you want now if love is all you need from me I tried to get the things I wanted but I wanted them for you When all you ever really needed was a simple I love you If you can tell me that you love me and mean it like you used to do I can give you what you want now I can make your dreamse true I can give you what you want now loneliness has made me see I can give you what you want now if you 'till want to see from me (I can give you what you want now)

 

Vertaling

Ik kan je nu geven wat je wilt als je nog steeds wilt wat ik kan geven Ik kan de liefde geven die je wilt, nu is jouw liefde alles wat ik nodig heb om te leven Ik kan je geven wat je wilt, nu eenzaamheid me heeft laten zien Ik kan je nu geven wat je wilt als liefde alles is wat je van me nodig hebt Ik probeerde de dingen te krijgen die ik wilde, maar ik wilde ze voor jou Toen alles wat je ooit echt nodig had, een simpele ik van je was Als je me kunt vertellen dat je van me houdt en het meent zoals je altijd deed Ik kan je geven wat je wilt, nu kan ik je droom waarmaken Ik kan je geven wat je wilt, nu eenzaamheid me heeft laten zien Ik kan je nu geven wat je wilt, als je het van mij wilt zien (Ik kan je nu geven wat je wilt)