Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i can t help remembering you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i can t help remembering you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t help remembering you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t help remembering you .

Origineel

I can't forget your memory haunts me yet I can't forget the way you used hold me so tight Day after day my thoughts just seem to stray Back to those happy days and to those wonderful nights Your smiling face when my world turned away Gave me the strength to go on through each blue day I can recall the magic of it all but I can't help remembering you Your smiling face

 

Vertaling

Ik kan niet vergeten dat je geheugen me nog steeds achtervolgt Ik kan niet vergeten hoe je me zo stevig vasthield Dag na dag lijken mijn gedachten te dwalen Terug naar die gelukkige dagen en naar die heerlijke nachten Je lachende gezicht toen mijn wereld zich afwendde Gaf me de kracht om elke blauwe dag door te gaan Ik kan me de magie van dit alles herinneren, maar ik kan het niet helpen dat ik je herinner Je lachende gezicht