Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i know a dream when i see one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i know a dream when i see one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i know a dream when i see one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i know a dream when i see one .

Origineel

I know a dream when I see one For I'm a dreamer you know I know a dream when I hold one Do you mind if I never let you go I'm so afraid if I kiss you You'll vanish as dreams always do But make no mistake although I'm wide awake I know a dream when I see one And I see one when I look at you But make no mistake although I'm wide awake I know a dream when I see one And I see one when I look at you

 

Vertaling

Ik ken een droom als ik er een zie Want ik ben een dromer, weet je Ik ken een droom als ik er een vasthoud Vind je het erg als ik je nooit laat gaan Ik ben zo bang als ik je kust Je verdwijnt zoals dromen altijd doen Maar vergis je niet, hoewel ik klaarwakker ben Ik ken een droom als ik er een zie En ik zie er een als ik naar je kijk Maar vergis je niet, hoewel ik klaarwakker ben Ik ken een droom als ik er een zie En ik zie er een als ik naar je kijk