Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i left my heart in san francisco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i left my heart in san francisco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i left my heart in san francisco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i left my heart in san francisco .

Origineel

I left my heart in San Francisco. High on a hill it calls to me to be where little cable cars climb halfway to the stars! The morning fog may chill the air, I don't care! My love waits there in San Francisco, above the blue and windy sea. When Ie home to you, San Francisco, your golden sun will shine for me! I left my heart in San Francisco. High on a hill it calls to me to be where little cable cars climb halfway to the stars! The morning fog may chill the air, I don't care! My love waits there in San Francisco, above the blue and windy sea. When Ie home to you, San Francisco,

 

Vertaling

Ik verliet mijn hart in San Francisco. Hoog op een heuvel roept het mij waar kleine kabelbanen zijn klim halverwege naar de sterren! De ochtendmist kan de lucht koelen, Kan me niet schelen! Mijn liefde wacht daar in San Francisco, boven de blauwe en winderige zee. Als je thuis bent in San Francisco, jouw gouden zon zal voor mij schijnen! Ik verliet mijn hart in San Francisco. Hoog op een heuvel roept het mij waar kleine kabelbanen zijn klim halverwege naar de sterren! De ochtendmist kan de lucht koelen, Kan me niet schelen! Mijn liefde wacht daar in San Francisco, boven de blauwe en winderige zee. Als je thuis bent in San Francisco,