Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i m confessin that i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i m confessin that i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m confessin that i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m confessin that i love you .

Origineel

I'm confessin' that I love you Tell me, do you love me too? I'm confessin' that I need you Honest I do, need you every moment In your eyes I read such strange things But your lips deny they're true Will your answer really change things Making me blue? I'm afraid some day you'll leave me Saying, "Can't we still be friends?" If you go, you know you'll grieve me All in life on you depends Am I guessing that you love me Dreaming dreams of you in vain? I'm confessing that I love you, over again

 

Vertaling

Ik beken dat ik van je hou Zeg me, hou jij ook van mij? Ik beken dat ik je nodig heb Eerlijk gezegd, ik heb je elk moment nodig In jouw ogen las ik zulke vreemde dingen Maar je lippen ontkennen dat ze waar zijn Zal uw antwoord echt dingen veranderen? Maakt me blauw? Ik ben bang dat je me op een dag zult verlaten Zeggen: "Kunnen we niet nog steeds vrienden zijn?" Als je gaat, weet je dat je me verdriet zult doen Alles in het leven hangt van jou af Ik vermoed dat je van me houdt Tevergeefs dromen van jou? Ik beken dat ik opnieuw van je hou