Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i m gonna paper all my walls with your love letters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i m gonna paper all my walls with your love letters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m gonna paper all my walls with your love letters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m gonna paper all my walls with your love letters .

Origineel

I'm gonna paper all my walls with your love letters And invite you over some night I'm gonna read you every line where you promised to be mine And show you all the vows you made in black and white But if you think you're fooling me with your love love letters Well baby, now it's time you knew the score I'm gonna find somebody new to write me love letters And paper them all over yours I'm gonna paper all my walls with your love letters And invite you over some night I'm gonna read you every line where you promised to be mine And show you all the vows you made in black and white But if you think you're fooling me with your love love letters Well baby, now it's time you knew the score I'm gonna find somebody new to write me love letters And paper them all over yours All over yours

 

Vertaling

Ik ga al mijn muren behangen met je liefdesbrieven En nodig je uit op een avond Ik ga je elke regel voorlezen waarin je beloofde de mijne te zijn En laat je alle geloften zien die je in zwart-wit hebt gemaakt Maar als je denkt dat je me voor de gek houdt met je liefdesbrieven Nou schat, nu is het tijd dat je de score kent Ik ga iemand anders vinden om me liefdesbrieven te schrijven En plak ze allemaal over de jouwe Ik ga al mijn muren behangen met je liefdesbrieven En nodig je uit op een avond Ik ga je elke regel voorlezen waarin je beloofde de mijne te zijn En laat je alle geloften zien die je in zwart-wit hebt gemaakt Maar als je denkt dat je me voor de gek houdt met je liefdesbrieven Nou schat, nu is het tijd dat je de score kent Ik ga iemand anders vinden om me liefdesbrieven te schrijven En plak ze allemaal over de jouwe Helemaal van jou