Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: i m so lonesome i could cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - i m so lonesome i could cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m so lonesome i could cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m so lonesome i could cry .

Origineel

Hear that lonesome whippoorwill He sounds too blue to fly The midnight train is winding low I'm so lonesome I could cry I've never seen a night so long When time goes crawling by The moon just went behind the cloud To hide his face and cry The silence of a falling star Lights up a purple sky And as I wonder where you are I'm so lonesome I could cry I'm so lonesome I could cry

 

Vertaling

Hoor die eenzame whippoorwill Hij klinkt te blauw om te vliegen De nachttrein slingert laag Ik ben zo eenzaam dat ik kon huilen Ik heb nog nooit zo lang een nacht gezien Als de tijd voorbij kruipt De maan ging net achter de wolk Om zijn gezicht te verbergen en te huilen De stilte van een vallende ster Licht een paarse lucht op En zoals ik me afvraag waar je bent Ik ben zo eenzaam dat ik kon huilen Ik ben zo eenzaam dat ik kon huilen