Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: it had to be you nevertheless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - it had to be you nevertheless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it had to be you nevertheless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it had to be you nevertheless .

Origineel

It had to be you, it had to be you. I wandered around and finally found the somebody who Could make me be true, could make me feel blue, And even be glad just to be sad thinkin' of you. Some others I've seen might never be mean Might never be cross or try to be boss, But they wouldn't do. For nobody else gave me a thrill. With all your faults, I love you still, It had to be you, wonderful you, It had to be you. It had to be you, it had to be you. I wandered around and finally found somebody who Could make me be true, could make me be blue, And even be glad just to be sad thinkin' of you. Some others I've seen might never be mean Might never be cross or try to be boss, But they wouldn't do. For nobody else gave me a thrill. With all your faults, I love you still. It had to be you, wonderful you It had to be you.

 

Vertaling

Jij moest het zijn, jij moest het zijn. Ik dwaalde rond en vond eindelijk iemand die Kan me waar maken, kan me een blauw gevoel geven, En ben zelfs blij om gewoon verdrietig aan je te denken. Sommige anderen die ik heb gezien, zullen misschien nooit gemeen zijn Zou nooit boos kunnen zijn of proberen de baas te zijn, Maar dat zouden ze niet doen. Niemand anders gaf me een kick. Met al je fouten, ik hou nog steeds van je, Jij moest het zijn, geweldige jij, Jij moest het zijn. Jij moest het zijn, jij moest het zijn. Ik dwaalde rond en vond eindelijk iemand die Kan me waar maken, kan me blauw maken, En ben zelfs blij om gewoon verdrietig aan je te denken. Sommige anderen die ik heb gezien, zullen misschien nooit gemeen zijn Zou nooit boos kunnen zijn of proberen de baas te zijn, Maar dat zouden ze niet doen. Niemand anders gaf me een kick. Met al je fouten, ik hou nog steeds van je. Jij moest het zijn, geweldige jij Jij moest het zijn.