Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: june in january

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - june in january ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van june in january? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals june in january .

Origineel

It's June in January Because I'm in love It always is spring in my heart With you in my arms The snow is just white blossoms That fall from above And here is the reason, my dear Your magical charms The night is cold The trees are bare But I can feel the scent of roses in the air It's June in January Because I'm in love But only because I'm in love with you (The night is cold) (The trees are bare) But I can feel the scent of roses in the air It's June in January Because I'm in love But only because I'm in love with you

 

Vertaling

Het is juni in januari Omdat ik verliefd ben Het is altijd lente in mijn hart Met jou in mijn armen De sneeuw is gewoon witte bloesems Die vallen van boven En hier is de reden, mijn liefste Je magische charmes De nacht is koud De bomen zijn kaal Maar ik voel de geur van rozen in de lucht Het is juni in januari Omdat ik verliefd ben Maar alleen omdat ik verliefd op je ben (De nacht is koud) (De bomen zijn kaal) Maar ik voel de geur van rozen in de lucht Het is juni in januari Omdat ik verliefd ben Maar alleen omdat ik verliefd op je ben