Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: just in time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - just in time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just in time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just in time .

Origineel

Just in time, I found you just in time Before you came my time was running low I was lost, the losing dice were tossed My bridges all were crossed, no where to go Now you're here, now I know just where I'm going No more doubt or fears I've found my way For love came just in time You found me just in time And changed my lonely life that lucky day Now you're here, now I know just where I'm going No more doubt or fears I've found my way For love came just in time You found me just in time And changed my lonely life that lucky day

 

Vertaling

Net op tijd vond ik je net op tijd Voordat je kwam, was mijn tijd bijna op Ik was verdwaald, de verliezende dobbelstenen werden gegooid Mijn bruggen waren allemaal overgestoken, nergens heen Nu ben je hier, nu weet ik precies waar ik heen ga Geen twijfel of angsten meer die ik heb gevonden Want liefde kwam net op tijd Je hebt me net op tijd gevonden En veranderde mijn eenzame leven die gelukkige dag Nu ben je hier, nu weet ik precies waar ik heen ga Geen twijfel of angsten meer die ik heb gevonden Want liefde kwam net op tijd Je hebt me net op tijd gevonden En veranderde mijn eenzame leven die gelukkige dag