Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: just one more chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - just one more chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just one more chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just one more chance .

Origineel

Just one more chance To prove it's you alone I care for Each night I say a little prayer for Just one more chance Just one more night To taste the kisses that enchant me I'd want no others if you'd grant me Just one more chance I've learned the meaning of repentance Now you're the jury at my trial I know that I should serve my sentence Still I'll hoping all the while You'll give me Just one more word I said that I was glad to start out But now I'm back to cry my heart out For just one more chance I've learned the meaning of repentance Now you're the jury at my trial I know that I should serve my sentence Still I'll hoping all the while You'll give me Just one more word I said that I was glad to start out But now I'm back to cry my heart out For just one more chance

 

Vertaling

Nog een kans Om te bewijzen dat ik alleen ben waar ik om geef Elke avond bid ik een klein gebedje voor Nog een kans Nog een nacht Om de kussen te proeven die me betoveren Ik zou geen anderen willen als je me zou toestaan Nog een kans Ik heb de betekenis van bekering geleerd Nu ben jij de jury bij mijn proces Ik weet dat ik mijn straf moet uitzitten Toch hoop ik de hele tijd Je geeft me Nog één woord Ik zei dat ik blij was om te beginnen Maar nu ben ik terug om mijn hart uit te huilen Voor nog een kans Ik heb de betekenis van bekering geleerd Nu ben jij de jury bij mijn proces Ik weet dat ik mijn straf moet uitzitten Toch hoop ik de hele tijd Je geeft me Nog één woord Ik zei dat ik blij was om te beginnen Maar nu ben ik terug om mijn hart uit te huilen Voor nog een kans