Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: just say i love her

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - just say i love her ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just say i love her? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just say i love her .

Origineel

Just say I love her I've loved her from the start And tell her how I'm yearning To say what's in my heart Just say I need her As roses need the rain And tell her that without her My dreams are all in vain If you should chance to meet her Anytime anywhere I was a fool to leave her Tell her how much a fool can care And if she tells you She's lonely now and then Won't you just say I love her And want her back again Won't you just say I love her And want her back again

 

Vertaling

Zeg gewoon dat ik van haar hou Ik heb vanaf het begin van haar gehouden En vertel haar hoe ik verlang Om te zeggen wat er in mijn hart zit Zeg gewoon dat ik haar nodig heb Omdat rozen de regen nodig hebben En vertel haar dat zonder haar Mijn dromen zijn allemaal tevergeefs Als je de kans krijgt om haar te ontmoeten Altijd en overal Ik was gek om haar te verlaten Vertel haar hoeveel het een dwaas kan schelen En als ze het je vertelt Ze is af en toe eenzaam Zeg niet dat ik van haar hou En wil haar weer terug Zeg niet dat ik van haar hou En wil haar weer terug