Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: lay some happiness on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - lay some happiness on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay some happiness on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay some happiness on me .

Origineel

Lay some happiness on me So the brighter side you'll see No more loneliness to me Lay some happiness on me Tell me I'm great and I'll be greater Build me up and I'll fly Love me now and I'll be glad later And tell your trouble goodbye Lay some happiness on me So the brighter side you'll see No more loneliness to me Lay some happiness on me Spill that cup of trouble and sorrow Sooner better for you Fill it up with a happy tomorrow We got some living to do Lay some happiness on me So the brighter side you'll see No more loneliness to me Lay some happiness on me Cover me up and I'll squeeze tighter Honey let's kiss me do That good good loving makes a bad bad fighter And I'm not picking on you Lay some happiness on me So the brighter side you'll see No more loneliness to me Lay some happiness on me Lay some happiness on me So the brighter side you'll see No more loneliness to me Lay some happiness on me

 

Vertaling

Geef me wat geluk Dus de betere kant die je zult zien Geen eenzaamheid meer voor mij Geef me wat geluk Zeg me dat ik geweldig ben en dat ik groter zal zijn Bouw me op en ik vlieg Houd nu van me en ik zal later blij zijn En zeg vaarwel tegen je problemen Geef me wat geluk Dus de betere kant die je zult zien Geen eenzaamheid meer voor mij Geef me wat geluk Mors die beker met problemen en verdriet Eerder beter voor jou Vul het met een gelukkige morgen We hebben wat te leven Geef me wat geluk Dus de betere kant die je zult zien Geen eenzaamheid meer voor mij Geef me wat geluk Dek me af en ik knijp strakker Liefje, laten we me zoenen Die goede goede liefde maakt een slechte slechte jager En ik neem je niet in de maling Geef me wat geluk Dus de betere kant die je zult zien Geen eenzaamheid meer voor mij Geef me wat geluk Geef me wat geluk Dus de betere kant die je zult zien Geen eenzaamheid meer voor mij Geef me wat geluk