Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: let me know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - let me know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me know .

Origineel

Let me know the moment he lets you go I'll be here to wee you to my arms yes I know how you feel After a love affair is through That's how I felt when you left me I still love you Let me know the moment you're feeling blue Come to me and I'll never let you go no I'll always love you can't you see dear Let me know the moment that you need me I'll always love you can't you see dear Let me know the moment that you need me

 

Vertaling

Laat me weten wanneer hij je laat gaan Ik zal hier zijn om je in mijn armen te houden, ja ik weet hoe je je voelt Nadat een liefdesrelatie voorbij is Zo voelde ik me toen je me verliet ik hou nog steeds van jou Laat me weten wanneer je je blauw voelt Kom naar mij en ik zal je nooit laten gaan Ik zal altijd van je houden, zie je niet schat Laat me weten wanneer je me nodig hebt Ik zal altijd van je houden, zie je niet schat Laat me weten wanneer je me nodig hebt