Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: simpatico

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - simpatico ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van simpatico? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals simpatico .

Origineel

Your eyes are simpatico Tonight they have told me That you'll be simpatico To me alone Your arms are simpatico And when they enfold me They hold me within a spell No lover has ever known When you do the things you do to me Every thrill I knew is new to me Go on and do the things you do to me When do you what you do You're so sympathetic Which means you're simpatico Which means I'm in heaven And heaven will be our home When you are mine When you do the things you do to me Every thrill I knew is new to me Go on and do the things you do to me When do you what you do You're so sympathetic Which means you're simpatico Which means I'm in heaven And heaven will be our home When you are mine

 

Vertaling

Je ogen zijn simpatico Vanavond hebben ze het me verteld Dat je simpatico bent Alleen voor mij Je armen zijn simpatico En als ze me omhullen Ze houden me in een ban Geen enkele minnaar heeft het ooit geweten Als je de dingen doet die je me aandoet Elke sensatie die ik kende, is nieuw voor mij Ga door en doe de dingen die je met me doet Wanneer doe je wat je doet Je bent zo sympathiek Wat betekent dat je simpatico bent Wat betekent dat ik in de hemel ben En de hemel zal ons thuis zijn Als je van mij bent Als je de dingen doet die je me aandoet Elke sensatie die ik kende, is nieuw voor mij Ga door en doe de dingen die je met me doet Wanneer doe je wat je doet Je bent zo sympathiek Wat betekent dat je simpatico bent Wat betekent dat ik in de hemel ben En de hemel zal ons thuis zijn Als je van mij bent