Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: think about me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - think about me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van think about me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals think about me .

Origineel

Think about me whenever you're lonely Think about me whenever you're blue Think about me when you have heartaches Think about me thinking bout you In the evening when the sun sets and blue shadows fall All through the starry night till another day calls I'll be a waitin' for eternity waitin' for you to return to me (Think about me) when you have heartaches (Think about me) thinking bout you (Think about me)

 

Vertaling

Denk aan me als je eenzaam bent Denk aan me als je blauw bent Denk aan mij als je hartzeer hebt Denk eraan dat ik aan je denk 'S Avonds als de zon ondergaat en blauwe schaduwen vallen De hele sterrennacht tot een andere dag roept Ik wacht op de eeuwigheid en wacht op jou om naar mij terug te keren (Denk aan mij) als je hartpijn hebt (Denk aan mij) denkend aan jou (Denk aan mij)