Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: three wishes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - three wishes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van three wishes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals three wishes .

Origineel

(Three wishes, just three simple wishes...ooo) If I only had three wishes Here, is just what I would do First, I'd wish for days of gladness With a someone sweet and true For my second wish, a dream house Cozy fireside for two And the last of my three wishes Please love me as I love you (If I only had three wishes) (Here is just what I would do) (First I'd wish for days of gladness) (With a someone sweet and true) For my second wish a dream house Cozy fireside for two And the last of my three wishes Please love me as I love you [Repeat: 2X]

 

Vertaling

(Drie wensen, slechts drie simpele wensen ... ooo) Had ik maar drie wensen Hier is precies wat ik zou doen Ten eerste zou ik dagen van vreugde wensen Met iemand die lief en waar is Voor mijn tweede wens, een droomhuis Gezellige open haard voor twee En de laatste van mijn drie wensen Houd alsjeblieft van me zoals ik van je hou (Als ik maar drie wensen had) (Dit is precies wat ik zou doen) (Eerst zou ik dagen van vreugde wensen) (Met iemand die lief en waar is) Voor mijn tweede wens een droomhuis Gezellige open haard voor twee En de laatste van mijn drie wensen Houd alsjeblieft van me zoals ik van je hou [Herhaal: 2x]