Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: today is not the day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - today is not the day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van today is not the day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals today is not the day .

Origineel

I'm going to leave you some day, But today is not the day. You told me,if I didn't like. The way,you lived your life. I was free to go,and find somebody new. So,walked out door again. Turned around and walked back in. There's nobody in the world for me,but you. I 'm gonna leave you some day. But today is not the day. When the day will be,I just can't say I'll try again tomorrow,tried it yesterday. I'm going to leave you someday,but today is not the day. (Instrumental).... The suitcase has packed to go. Everyother day or so. But the frontdoor's the only place,it's ever been. I bought the thing brand new. But it's worned out for being used. Carrying it to door and back again.

 

Vertaling

Ik ga je op een dag verlaten Maar vandaag is niet de dag. Je vertelde het me, als ik het niet leuk vond. De manier waarop je je leven hebt geleefd. Ik was vrij om te gaan en iemand anders te vinden. Dus liep weer de deur uit. Draaide zich om en liep weer naar binnen. Er is niemand ter wereld voor mij, behalve jij. Ik ga je op een dag verlaten. Maar vandaag is niet de dag. Wanneer de dag zal zijn, kan ik gewoon niet zeggen Ik zal het morgen opnieuw proberen, ik heb het gisteren geprobeerd. Ik ga je ooit verlaten, maar vandaag is niet de dag. (Instrumentaal) .... De koffer is ingepakt om mee te nemen. Om de dag of zo. Maar de voordeur is de enige plek die het ooit is geweest. Ik heb het ding gloednieuw gekocht. Maar het is versleten omdat het wordt gebruikt. Het naar de deur dragen en weer terug.