Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: turn to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - turn to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn to me .

Origineel

If ever you need warm fan affection love and protection turn to me If ever you want someone who's tender darling remember turn to me Whenever you find the life's got you down I'll be around Any time night or day I'm only your phone call away I waited for you a half of my lifetime but I'll wait a lifetime If that's how it must be till you turn to me (If ever you need warm fan affection love and protection) turn to me (If ever you want someone who's tender darling remember) turn to me Whenever you find the life's got you down

 

Vertaling

Als je ooit warme liefde, liefde en bescherming nodig hebt, wend je dan tot mij Als je ooit iemand wilt die tedere lieveling is, denk dan aan mij Telkens als je merkt dat het leven je naar beneden haalt, zal ik in de buurt zijn Elke dag of nacht ben ik slechts uw telefoontje verwijderd Ik heb de helft van mijn leven op je gewacht, maar ik zal een heel leven wachten Als dat is hoe het moet zijn totdat u zich tot mij wendt (Als je ooit warme liefde, liefde en bescherming nodig hebt) wend je dan tot mij (Als je ooit iemand wilt die tedere lieveling is, onthoud dan) wend je tot mij Telkens wanneer je merkt dat het leven je naar beneden haalt