Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: walk on by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - walk on by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walk on by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walk on by .

Origineel

If I see you tomorrow on some street in town Pardon me if I don't say hello (Hello) I belong to another, it wouldn't look so good To know someone I'm not supposed to know Just walk on by wait on the corner I love you but we're strangers when we meet Just walk on by, wait on the corner I love you but we're strangers when we meet In a dimly lit corner in a place outside of town Tonight we'll just try to say goodbye again But I know it's not over I'll call tomorrow night I can't let you go so why pretend Just walk on by wait on the corner I love you but we're strangers when we meet Just walk on by, wait on the corner I love you but we're strangers when we meet I love you but we're strangers when we meet

 

Vertaling

Als ik je morgen in een straat in de stad zie Neem me niet kwalijk als ik niet hallo zeg (hallo) Ik behoor tot een ander, het zou er niet zo goed uitzien Iemand kennen die ik niet mag kennen Loop gewoon door en wacht op de hoek Ik hou van je, maar we zijn vreemden als we elkaar ontmoeten Loop gewoon door, wacht op de hoek Ik hou van je, maar we zijn vreemden als we elkaar ontmoeten In een slecht verlichte hoek op een plek buiten de stad Vanavond proberen we weer afscheid te nemen Maar ik weet dat het nog niet voorbij is, ik bel morgenavond Ik kan je niet laten gaan, dus doe maar alsof Loop gewoon door en wacht op de hoek Ik hou van je, maar we zijn vreemden als we elkaar ontmoeten Loop gewoon door, wacht op de hoek Ik hou van je, maar we zijn vreemden als we elkaar ontmoeten Ik hou van je, maar we zijn vreemden als we elkaar ontmoeten