Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: what have you done for me lately

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - what have you done for me lately ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what have you done for me lately? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what have you done for me lately .

Origineel

(with Jerry Lewis) I'm your chum (JL) I forgot you're my chum I'm your friend (JL) Through thick and thin I'm your pal (JL) That's right you're my pal 'Til you die (JL) Already I'm sick Which reminds me when you were sick remember how I nursed you Stayed by your side and wouldn't go away (JL) Yeh but what have you done for me lately (JL) What did you do for me today Today, everyday

 

Vertaling

(met Jerry Lewis) Ik ben je vriend (JL) Ik ben vergeten dat je mijn vriend bent Ik ben je vriend (JL) Door dik en dun Ik ben je vriend (JL) Dat klopt, je bent mijn vriend 'Til you die (JL) Ik ben al ziek Wat me eraan herinnert toen je ziek was, weet je nog hoe ik je zoog Bleef aan je zijde en zou niet weggaan (JL) Ja, maar wat heb je de laatste tijd voor mij gedaan? (JL) Wat heb je vandaag voor mij gedaan? Vandaag de dag