Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: you i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - you i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you i love .

Origineel

You I love The kind of passion you fashion cannot be explained You I love You're so appealing the feeling cannot be contained And when I touch you There's no denying the flying I do into space You're just too much, you The simple case is your face, is the face of faces You I need Not only merely I'm clearly a person bereft Yes indeed I'd draw the curtain for certain if you ever left And if I stammer Forgive my grammar You got me winging, no wonder I'm singing It's you I love You I need Not only merely I'm clearly a person bereft Yes indeed I'd draw the curtain for certain if you ever left And if I stammer It's 'cause I dig glamour You got me winging, no wonder I'm singing It's you I love [Repeat x 2]

 

Vertaling

Van jou hou ik Het soort passie dat je vormt, kan niet worden uitgelegd Van jou hou ik Je bent zo aantrekkelijk dat het gevoel niet kan worden beheerst En als ik je aanraak Het valt niet te ontkennen dat ik de ruimte in vlieg Je bent gewoon te veel, jij Het simpele geval is uw gezicht, is het gezicht van gezichten Je hebt ik nodig Ik ben niet alleen duidelijk een verstoken persoon Ja inderdaad Ik zou het gordijn zeker tekenen als je ooit wegging En als ik stotter Vergeef mijn grammatica Je laat me vliegen, geen wonder dat ik zing Ik hou van jou Je hebt ik nodig Ik ben niet alleen duidelijk een verstoken persoon Ja inderdaad Ik zou het gordijn zeker tekenen als je ooit wegging En als ik stotter Het is omdat ik glamour graaf Je laat me vliegen, geen wonder dat ik zing Jij bent het waar ik van hou [Herhaal x 2]