Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: you ll always be the one i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - you ll always be the one i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you ll always be the one i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you ll always be the one i love .

Origineel

(You'll aways be the one I love You'll always be the one I love) Every hour every day every year You'll always be the one I love Through each smile through each sigh through each tear My heart will feel the same old glow Even though the stars may fade from above Well I promise there will be no other arms for me You'll always be the one I love (You'll aways be the one I love You'll always be the one I love)

 

Vertaling

(Je zult altijd degene zijn van wie ik hou Je zult altijd degene zijn van wie ik hou) Elk uur, elke dag elk jaar Je zult altijd degene zijn van wie ik hou Door elke glimlach door elke zucht door elke traan Mijn hart zal dezelfde oude gloed voelen Ook al kunnen de sterren van bovenaf vervagen Ik beloof je dat er geen andere armen voor mij zullen zijn Je zult altijd degene zijn van wie ik hou (Je zult altijd degene zijn van wie ik hou Je zult altijd degene zijn van wie ik hou)