Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean martin Songtekst: your the right one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean martin - your the right one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your the right one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your the right one .

Origineel

Your the right one Yes, the right one I have never been so sure Of any one before Your the first time And the last time You're the one time They'll be no more You're the star that always seems so far But darling here you are For all the world to see So if you love me Say you love me For I know you're the right one for me You're the star that always seems so far But darling here you are For all the world to see So if you love me Say you love me For I know you're the right one For me

 

Vertaling

Je bent de juiste Ja, de juiste Ik ben er nog nooit zo zeker van geweest Van iemand eerder Je eerste keer En de laatste keer Jij bent de enige keer Ze zullen er niet meer zijn Jij bent de ster die altijd zo ver lijkt Maar schat hier ben je Voor de hele wereld om te zien Dus als je van me houdt Zeg dat je van me houdt Want ik weet dat jij de juiste bent voor mij Jij bent de ster die altijd zo ver lijkt Maar schat hier ben je Voor de hele wereld om te zien Dus als je van me houdt Zeg dat je van me houdt Ik weet dat jij de juiste bent Voor mij