Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: i believe the lord has put me here to sing to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - i believe the lord has put me here to sing to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe the lord has put me here to sing to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe the lord has put me here to sing to you .

Origineel

Back in 1967 An angel came down to Earth from Heaven And told my mama she'd be having a son, and to name him Dean Well, my mama didn't ask no questions I got my name 'cause she followed directions And that's when a gift from God was sent to all the ladies At age six I picked up a guitar and sang along With a gift for writing beautiful poems and great songs I decided with my gift from God I'd sing to the people Then as a very intelligent young man I started ramblin' 'Cause He watches over me I don't consider it gamblin' When I hop in aplete strangers wheels travelin' cross-country CHORUS: See, I believe the Lord has put me here to sing to you So even if it kills me that's what I plan to do With such purpose in life made oh, so clear to me Who am I to argue with the powers that be? CHORUS I'm not one to argue with the powers that be

 

Vertaling

Terug in 1967 Een engel kwam uit de hemel naar de aarde En vertelde mijn moeder dat ze een zoon zou krijgen en hem Dean zou noemen Nou, mijn moeder heeft geen vragen gesteld Ik kreeg mijn naam omdat ze de aanwijzingen opvolgde En toen werd een geschenk van God naar alle dames gestuurd Op mijn zesde pakte ik een gitaar en zong mee Met een cadeau voor het schrijven van mooie gedichten en geweldige liedjes Ik besloot met mijn geschenk van God dat ik voor de mensen zou zingen Toen begon ik als een zeer intelligente jongeman ramblin ' Omdat hij over me waakt, ik beschouw het niet als een gokker ' Als ik in volslagen vreemden spring, rijden de wielen in het hele land REFREIN: Zie, ik geloof dat de Heer mij hier heeft gezet om voor u te zingen Dus zelfs als het me doodt, ben ik van plan dat te doen Met zo'n doel in het leven gemaakt oh, zo duidelijk voor mij Wie ben ik om in discussie te gaan met de bevoegdheden die er zijn? REFREIN Ik ben niet iemand die ruzie maakt met de bevoegdheden die er zijn