Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: if i believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - if i believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i believe .

Origineel

If I Believe That what happens to me Is being overseen By he who's ungodly Should I believe That I will never see The end result of my dream As I hope it will be Should I change my ways If I want to see brighter days Or will his darkness lead me to where I want to go The answer that I want to know most of all Is if I try to sell my soul to sin for rock n roll Will I get what I want out of life, or will reality for me always be Suffering strife If I believe That what happens to me Is being overseen By he who is godly Should I believe That I will surely see The end result of my dream As I hope it will be Should I change my ways if I want to see brighter days?Will the light of God lead me to where I want to go? The answer that I want to know most of all Is if I choose to let Jesus save my mortal soul Will I get what I want out of life, Or will reality for me continue to be Suffering strife? If I believe That what happens to me Is being overseen By absolutely nothing Tell me please What will happen to me If the end result of my dream Is not what I had hoped it would be? If I choose to believe That nothing is the way Are the chances of me ever seeing brighter days Zero to nothin' Will I ever get to where I want to go? The answer that I want to know most of all Is if I choose for myself a life of rock n roll And let nothing take control of my life When I die will I be set free from all my Suffering strife

 

Vertaling

Als ik geloof Dat is wat er met mij gebeurt Wordt onder toezicht gehouden Door hij die goddeloos is Moet ik geloven Dat zal ik nooit zien Het eindresultaat van mijn droom Zoals ik hoop dat het zal zijn Moet ik mijn manier veranderen Als ik helderdere dagen wil zien Of zal zijn duisternis me leiden naar waar ik heen wil Het antwoord dat ik vooral wil weten Is als ik probeer mijn ziel te verkopen aan de zonde voor rock n roll Krijg ik wat ik wil uit het leven, of zal de realiteit voor mij altijd zijn Lijdend zijn Als ik geloof Dat is wat er met mij gebeurt Wordt onder toezicht gehouden Door hij die goddelijk is Moet ik geloven Dat zal ik zeker zien Het eindresultaat van mijn droom Zoals ik hoop dat het zal zijn Moet ik mijn manier veranderen als ik helderdere dagen wil zien, zal het licht van God me leiden naar waar ik heen wil? Het antwoord dat ik vooral wil weten Als ik ervoor kies om Jezus mijn sterfelijke ziel te laten redden Krijg ik wat ik wil uit het leven, Of zal de realiteit voor mij blijven bestaan Lijdend? Als ik geloof Dat is wat er met mij gebeurt Wordt onder toezicht gehouden Door absoluut niets Vertel het me, alstublieft Wat zal er met mij gebeuren Als het eindresultaat van mijn droom Is het niet wat ik had gehoopt? Als ik ervoor kies om te geloven Dat niets de weg is Zijn de kansen dat ik ooit betere dagen zal zien Nul voor niets Kom ik ooit waar ik heen wil? Het antwoord dat ik vooral wil weten Is als ik voor mezelf kies een leven van rock n roll En laat niets de controle over mijn leven overnemen Als ik sterf, zal ik worden bevrijd van al mijn Lijdend zijn