Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: if you want this to end

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - if you want this to end ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you want this to end? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you want this to end .

Origineel

If you want this to end Then please don'te over here 'Cause when you do, my heart breaks And then I'll have me another beer And then I'll smoke another joint But, girl, that's not the point of this song And since we just can't get along If you want this to end Then please don't youe around me 'Cause it's only through eyes Of true love that I see And since you won't talk to me You'll only tear me apart So please cooperate To save my poor broken heart If you want this to end Please stay on your side of town 'Cause, girl, I just can't take it When I see you around I just want to hug you and squeeze you And to be your friend Just like old times You and me friends again Yeah, and maybe even more Oh, girl, we could roll around on the floor Fall in love, get married, and make love Yeah, and we could live happily ever for the rest of our lives But if you want this to end Then please stay away from me 'Cause I will only think about How I dream things could be And that is you finding it in your heart To give me another chance Then just like old times You and me friends again Yeah, and maybe even more Oh, girl, we could roll around on the floor Fall in love, get married, and make love Yeah, and we could live happily ever for the rest of our lives

 

Vertaling

Als je wilt dat dit ophoudt Kom dan hier alsjeblieft niet 'Als je dat doet, breekt mijn hart En dan neem ik nog een biertje En dan rook ik nog een joint Maar meisje, daar gaat het niet om in dit nummer En aangezien we gewoon niet met elkaar overweg kunnen Als je wilt dat dit ophoudt Doe dan alsjeblieft niet om me heen Omdat het alleen door ogen is Van echte liefde die ik zie En omdat je niet met me wilt praten Je scheurt me alleen maar uit elkaar Dus werk alsjeblieft mee Om mijn arme gebroken hart te redden Als je wilt dat dit ophoudt Blijf alsjeblieft aan jouw kant van de stad Omdat meisje, ik kan er gewoon niet tegen Als ik je zie Ik wil je gewoon omhelzen en in je knijpen En om je vriend te zijn Net zoals vroeger Jij en ik weer vrienden Ja, en misschien zelfs meer Oh, meisje, we kunnen op de grond rondrollen Word verliefd, ga trouwen en vrijen Ja, en we zouden de rest van ons leven gelukkig kunnen blijven Maar als je wilt dat dit ophoudt Blijf dan alsjeblieft bij me uit de buurt Omdat ik er alleen maar aan zal denken Hoe ik droom dat dingen zouden kunnen zijn En dat is dat je het in je hart vindt Om me nog een kans te geven Net als vroeger Jij en ik weer vrienden Ja, en misschien zelfs meer Oh, meisje, we kunnen op de grond rondrollen Word verliefd, ga trouwen en vrijen Ja, en we zouden de rest van ons leven gelukkig kunnen blijven