Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: stop it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - stop it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stop it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stop it .

Origineel

Stop it You're hurting me Stop it That's hurting me Stop it If you don't stop it I'll kill you son of a bitch Stop it

 

Vertaling

Hou op Je doet me pijn Hou op Dat doet me pijn Hou op Als je het niet stopt Ik vermoord je klootzak Hou op