Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: the good lord knows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - the good lord knows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the good lord knows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the good lord knows .

Origineel

As a child I would daydream Of interviews full of questions for me And a feature spot on TV And radio show where I'd sing CHORUS: How far can I go? There's only one who knows The good Lord knows CHORUS As long as I have my strength And a dedicated mind to do so I'll stay positive and focused And go anywhere I wanna go CHORUS CHORUS I made a wise decision Lookin' back I'd say quite some time ago That when good or bad things happen I'll leave my life in His hands and go with the flow CHORUS CHORUS

 

Vertaling

Als kind zou ik dagdromen Van interviews vol vragen voor mij En een speelplek op tv En radioshow waar ik zou zingen REFREIN: Hoe ver kan ik gaan? Er is er maar één die het weet De goede Heer weet het REFREIN Zolang ik mijn kracht heb En een toegewijde geest om dat te doen Ik blijf positief en gefocust En ga waar ik maar wil REFREIN REFREIN Ik heb een verstandige beslissing genomen Terugkijkend zou ik al geruime tijd geleden zeggen Dat wanneer er goede of slechte dingen gebeuren Ik laat mijn leven in Zijn handen en ga met de stroom mee REFREIN REFREIN