Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: where i stand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - where i stand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where i stand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where i stand .

Origineel

After speaking to her last night Me myself and I had a fight Still a little confused I am But now I know where I stand In a newfound relationaship she and I share No mutual friendship more like a onesided love affair Rejection I'm taking it hard True confessions I went way too far After speaking to her last night Me myself and I had a fight Still a little confused I am But now I know where I stand Why do I stay in love with her Never to receive her love in return She told me staight up move on with my life Words that cut like the edge of a switchblade knife Stabbing me deep in my heart From her I don't ever want to part After speaking to her last night Me myself and I had a fight Still a little confused I am But now I know where I stand After speaking to her last night Me myself and I had a fight Still a little confused I am But now I know where I stand

 

Vertaling

Nadat ik gisteravond met haar had gesproken Ikzelf en ik hadden ruzie Ik ben nog steeds een beetje in de war Maar nu weet ik waar ik aan toe ben In een nieuwe relatiehip delen zij en ik Geen wederzijdse vriendschap meer als een eenzijdige liefdesaffaire Afwijzing Ik neem het moeilijk Ware bekentenissen Ik ging veel te ver Nadat ik gisteravond met haar had gesproken Ikzelf en ik hadden ruzie Ik ben nog steeds een beetje in de war Maar nu weet ik waar ik aan toe ben Waarom blijf ik verliefd op haar Nooit haar liefde terugkrijgen Ze vertelde me dat ik recht door moest gaan met mijn leven Woorden die snijden als de rand van een wisselmes Mij ??diep in mijn hart steken Van haar wil ik nooit scheiden Nadat ik gisteravond met haar had gesproken Ikzelf en ik hadden ruzie Ik ben nog steeds een beetje in de war Maar nu weet ik waar ik aan toe ben Nadat ik gisteravond met haar had gesproken Ikzelf en ik hadden ruzie Ik ben nog steeds een beetje in de war Maar nu weet ik waar ik aan toe ben