Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dean strickland Songtekst: you re gonna be a big big star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dean strickland - you re gonna be a big big star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re gonna be a big big star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dean strickland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dean strickland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re gonna be a big big star .

Origineel

It's been said to me over and over One day you're gonna make a million dollars but I can't see How something like that could ever happen for me People they say one day you're gonna be a big big star One day the whole wide world is gonna know who you are I tell 'em that's for other people not for me I'll be happy just getting to sing and play my guitar But I thank you very much for all of your support I was born to a great big family Down south in Vicksburg, Mississippi When I was young we all moved to Texas You know the state that they say don't mess with My oldest brother who I so admired And my dad taught me how to play guitar My mom who I love more than there are grains of sand on the seashore She taught me how to be tough and never give up For that lesson I thank her very much She and dad they were always there for me And the few friends I have they always build up my confidence By telling me that they think my music is excellent If I ever do make it big I never will forget them It's been said to me over and over One day you're gonna make a million dollars but I can't see How something like that could ever happen for me People they say one day you're gonna be a big big star One day the whole wide world is gonna know who you are I tell 'em that's for other people not for me I'll be happy just getting to sing and play my guitar But I thank you very much for all of your support Yeah, I thank you very much for all of your support I thank you very much for all of your support

 

Vertaling

Het is keer op keer tegen me gezegd Op een dag verdien je een miljoen dollar, maar ik kan het niet zien Hoe zoiets ooit voor mij zou kunnen gebeuren Mensen zeggen dat je op een dag een grote ster wordt Op een dag zal de hele wereld weten wie je bent Ik vertel ze dat het voor andere mensen is, niet voor mij Ik zal blij zijn om gewoon te zingen en mijn gitaar te spelen Maar ik dank u hartelijk voor al uw steun Ik ben geboren in een hele grote familie In het zuiden in Vicksburg, Mississippi Toen ik jong was, verhuisden we allemaal naar Texas Je kent de staat waarvan ze zeggen dat ze er niet mee knoeien Mijn oudste broer die ik zo bewonderde En mijn vader leerde me gitaar spelen Mijn moeder waar ik meer van hou dan dat er zandkorrels aan de kust zijn Ze leerde me taai te zijn en nooit op te geven Voor die les dank ik haar hartelijk Vader en zij waren er altijd voor mij En de weinige vrienden die ik heb, bouwen altijd mijn zelfvertrouwen op Door me te vertellen dat ze mijn muziek uitstekend vinden Als ik het ooit groot maak, zal ik ze nooit vergeten Het is keer op keer tegen me gezegd Op een dag verdien je een miljoen dollar, maar ik kan het niet zien Hoe zoiets ooit voor mij zou kunnen gebeuren Mensen zeggen dat je op een dag een grote ster wordt Op een dag zal de hele wereld weten wie je bent Ik vertel ze dat het voor andere mensen is, niet voor mij Ik zal blij zijn om gewoon te zingen en mijn gitaar te spelen Maar ik dank u hartelijk voor al uw steun Ja, ik dank u hartelijk voor al uw steun Ik dank u hartelijk voor al uw steun